Vragen? 089/41.49.12

Nemeziz 18.2 FG Blauw/Wit

DB2092

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 130,00

Niet zeker van je maat? Bekijk onze maattabellen!

+€ 10,00

* Verplichte velden

Adidas

Gratis Retourneren binnen 14 dagen

Snelle levering: 1-2 werkdagen

Gratis ophalen in onze winkel

Vragen? bel of mail ons!

Aanwezig in de showroom

Details

Details

adidas Nemeziz 18.2 FG/AG Team Mode - Blauw/Wit

Het is het begin van het seizoen en het is tijd voor Team Mode. Het WK is voorbij en de voorbereidingen voor de club en het team staan op het punt om op de proef te worden gesteld. adidas is klaar met een volledig Team Mode-pakket met felle kleuren, een eerbetoon aan clubs en passie. Het heldere ontwerp symboliseert het eind van de voorbereiding en de start van iets moois: het begin van het nieuwe voetbalseizoen. Het is tijd om de besteedde uren training en oefeningen in praktijk te brengen. Passie en de wil om te slagen is benodigd om successen te behalen met je team!

• Revolutionair design - met 360Torsion Tape en 360 Agility Bandage System
• Agilitymesh bovendeel

Inspiratiebron
Nemeziz is gemaakt voor één reden: ultieme behendigheid. De inspiratie voor het design komt uit het archief van adidas' eigen technologieën, de voormalige adidas Torsion. In aanvulling op deze technologie is adidas ook geïnspireerd door het ritueel van veel spelers voor de wedstrijd, namelijk het inwikkelen van de enkels voor steun en stabiliteit. De unieke constructie van de schoen zorgt er niet alleen voor dat het er estetisch goed uitziet, maar ook voor effectiviteit.

Ultieme behendigheid dankzij een unieke technologie
De voetbalschoen is geconstrueerd met unieke componenten, voor de Nemeziz speler die een goede pasvorm hoog op zijn prioriteitenlijstje heeft staan. De opening van de schoen bevat de Dual Lock Collar, met als doel een optimale grip die explosieve versnellingen toelaat. In het midden, en aan de voor- en achterkant is de schoen uitgerust met Agility Mesh, een textiel dat voor een lichte touch op de bal zorgt. Onder de middenvoet is het unieke 360Torsion Tape geïntegreerd in een speciale v-vorm. Dit biedt lateriale en mediale ondersteuning aan je voeten, waardoor je kan kappen en van richting kan veranderen op de hoogste snelheden.

Superieure touch
adidas heeft de schoen gemonteerd met Agilitymesh aan de voorkant en om de hiel. Dit zorgt voor een sublieme eerste aanraking met de bal.

Agility buitenzool De buitenzool is een Agility zool met laag profiel, ontwikkeld voor een optimale touch en grip op het veld. Hiermee kan je fantastische draaiingen en versnellingen doen.

Deze FG / AG-schoen is gemaakt voor stevige grondoppervlakken zoals natuurlijk gras en kunstgras.

Maattabellen

Hulp nodig?
Neem contact op via:
Facebook

Bel ons op het nummer:
089/41.49.12

Stuur een mailtje naar:
info@remasport.be