Vragen? 089/41.49.12

Voetbalschoenen

Ben jij op zoek naar een paar goedkope voetbalschoenen? Wil jij goed voor de dag komen op het veld met jouw nieuwe voetbalschoenen? Of wil jij het beste uit jezelf naar halen in de zaal? Wij hebben een groot assortiment aan voetbalschoenen. Wij hebben voetbalschoenen van allerlei merken, in verschillende maten en de nieuwste modellen. Bekijk hier onze volledige collectie.

De noppen zijn op alle verschillende soorten voetbalschoenen anders. Dit wordt vaak aangegeven met afkortingen die je normaal vindt na de naam van de schoenen. Deze afkortingen zijn FG, AG, SG, HG, IN en TF.

FG: Firm ground voetbalschoenen - Deze schoenen zijn geschikt voor allerlei weersomstandigheden op natuurgras. Deze schoenen mogen niet op kunstgras worden gebruikt, omdat deze hier sneller kapot gaan. Daarnaast kan het spelen op kunstgras met FG schoenen op langere termijn voor blessures zorgen.

AG: Artificial Ground voetbalschoenen - Deze schoenen zijn geschikt voor op kunstgras. De noppen zijn iets anders vergeleken met die van de FG. Ze zijn korter, voor een verbeterde balans en ze zijn hol, waardoor ze de hitte die door wrijving is ontstaan kunnen ventileren. Ook is de zool steviger om de harde klappen op te vangen, waardoor je op termijn minder last van je gewrichten zult krijgen.

SG: Soft Ground voetbalschoenen - SG zijn zeer geschikt voor natte velden en zorgen voor meer grip op het veld. Op deze voetbalschoenen zitten vaak verwisselbare noppen.

HG: Hard Ground voetbalschoenen - Deze schoenen hebben iets kortere noppen en zijn daarmee geschikt voor turf- of kunstgras.

IN: Indoor voetbalschoenen - IN zijn geschikt voor in de zaal en hebben zolen die geen strepen achterlaten.

TF: Turf voetbalschoenen - TF zijn geschikt op kunstgras en harde ondergronden.

De meeste voetbalschoenen zijn eigenlijk prima voor op elke positie op het veld. Maar er zijn toch kleine eigenschappen die de ene voetbalschoen beter maakt dan een andere op een bepaalde positie. De lichtere voetbalschoenen raadden wij bijvoorbeeld aan voor spitsen en wat zwaardere voor verdedigers.

Artikelen 1 tot 12 van 143 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 143 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5