Vragen? 089/41.49.12
Promo

Mercurial Victory VI FG Groen

831964-303

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 75,00

Promo € 45,00

Niet zeker van je maat? Bekijk onze maattabellen!

+€ 10,00
Nike

Gratis Retourneren binnen 14 dagen

Snelle levering: 1-2 werkdagen

Gratis ophalen in onze winkel

Vragen? bel of mail ons!

Aanwezig in de showroom

Details

Details

Nike Mercurial Victory VI FG Radiation Flare/Groen/Zwart

Het voorjaar is nabij en langzaam maar zeker beginnen de dagen weer lichter te worden. Nike presenteert de Radiation Flare Pack, een collectie die speciaal is ontwikkeld voor de tweede helft van het voetbalseizoen

Mercurial is ontworpen voor de explosieve speler die vooruit wil. De speler die met zijn afzet, snelheid en onvoorspelbaarheid zijn tegenstander in het stof achterlaat met zijn sprint.

• Onderdeel van de Radiation Flare Pack
• Mercurial wordt gedragen door spelers als Cristiano Ronaldo, Alexis Sánchez, Zlatan Ibrahimovic en Kevin De Bruyne
• Synthetisch bovendeel – Weegt slechts 210 gram

Bovendeel met innovatieve details
De Victory VI is uitgerust met een bovendeel van een dun en flexibel synthetisch materiaal, dat je het gevoel geeft alsof je op blote voeten speelt. Het bovendeel heeft verder horizontale ribbels om meer wrijving tussen schoen en bal te creëren.Op deze manier ben je meer bewust van je voeten, en de interactie met de bal verbetert merkbaar. Je krijgt een verbeterd balgevoel en een nauwere, preciezere en natuurlijkere touch tijdens het dribbelen, passen en schieten op hoge snelheid. Daarnaast heeft de schoen een neus met een laag profiel neus zodat je beter onder de bal kunt komen, wat je weer helpt bij het schieten en het passen.

Geïntegreerde tong voor verbeterde lockdown
De tong is een vastgemaakt deel van het bovendeel en werkt nauw samen met het geraamte van de schoen. Wanneer je de veters strikt, zal de constructie zich rondom je voet sluiten, waardoor je voet goed op zijn plaats blijft. Hierdoor heb je een optimale lockdown, wat noodzakelijk is wanneer je op hoge snelheid van richting wilt veranderen, en zijn de schoenen zo responsief als mogelijk.

Maattabellen

Hulp nodig?
Neem contact op via:
Facebook

Bel ons op het nummer:
089/41.49.12

Stuur een mailtje naar:
info@remasport.be