Vragen? 089/41.49.12
Promo

Mercurial Victory VI DF SG Groen

903610-303

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 90,00

Promo € 54,00

Niet zeker van je maat? Bekijk onze maattabellen!

Nike

Gratis Retourneren binnen 14 dagen

Snelle levering: 1-2 werkdagen

Gratis ophalen in onze winkel

Vragen? bel of mail ons!

Aanwezig in de showroom

Details

Details

Nike Mercurial Victory VI DF SG Radiation Flare - Groen/Zwart

Het voorjaar is nabij en langzaam maar zeker beginnen de dagen weer lichter te worden. Nike presenteert de Radiation Flare Pack, een collectie die speciaal is ontwikkeld voor de tweede helft van het voetbalseizoen

Mercurial is ontworpen voor de explosieve speler die vooruit wil. De speler die met zijn afzet, snelheid en onvoorspelbaarheid zijn tegenstander in het stof achterlaat met zijn sprint.

• Onderdeel van de Radiation Flare Pack
• Mercurial wordt gedragen door spelers als Cristiano Ronaldo, Alexis Sánchez, Zlatan Ibrahimovic en Kevin De Bruyne
• Microfiber bovendeel

Bovendeel met innovatieve details
De Victory VI is uitgerust met een bovendeel van een dun en flexibel synthetisch materiaal, dat je het gevoel geeft alsof je op blote voeten speelt. Het bovendeel bevat horizontale ribbels om meer wrijving tussen schoen en bal te creëren. Op deze manier ben je meer bewust van je voeten en de interactie met de bal. Je krijgt een verbeterd balgevoel en een nauwere, preciezere en natuurlijkere touch tijdens het dribbelen, passen en schieten op hoge snelheid.. Daarnaast heeft de neus van de schoen een laag profiel zodat je beter onder de bal kunt komen, wat je weer helpt bij het schieten en het passen.

Dynamic Fit Collar geeft de beste pasvorm
Dynamic Fit Collar is het deel van je Mercurial Superfly dat op een sok lijkt en tot boven de enkel gaat. De verlenging van de voetbalschoen is een van de meest aanzienlijke vernieuwingen en het sokken-achtige fit zorgt voor een lockdown effect van je voet. Daardoor voelt het alsof de voetbalschoen een verlengstuk van je lichaam en je benen is.

Noppensysteem ontworpen voor versnelling en afremmen.
In de moderne uitgave van het mooie spel wordt veel beslist door snelheid en het vlug van richting veranderen. Een essentieel aspect hiervan is dat je snel accelereert. Maar het is net zo belangrijk, en vaak vergeten, dat je snel kunt afremmen. Met hulp van een geavanceerd computersysteem heeft Nike daarom een nieuw noppensysteem ontwikkeld. De drukpunten en de verdeling van de kracht onder de voet zijn in kaart gebracht, en verschillende vormen, patronen en samenstellingen werden geanalyseerd. Nike vond de ideale combinatie en de noppen werden precies daar geplaatst, waar je de meeste grip in de grond nodig hebt. Omdat de noppen hoekig zijn, werken ze als klauwen bij versnelling en verandering van richting. Daarnaast werken ze ook effectief bij het afremmen, zodat je kunt stoppen en veranderen van richting, wanneer jij dit wilt. De buitenzool is gemaakt van een TPU materiaal, dat voor een stevige, duurzame en stabiele buitenzool zorgt.

Gewicht: 250 gram.

SG noppen voor op zacht en nat natuurgras.

Maattabellen

Hulp nodig?
Neem contact op via:
Facebook

Bel ons op het nummer:
089/41.49.12

Stuur een mailtje naar:
info@remasport.be