Vragen? 089/41.49.12
Promo

Mercurial Victory VI CR7 DF SG Grijs/Geel

903607-373

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 80,00

Promo € 48,00

Niet zeker van je maat? Bekijk onze maattabellen!

Nike

Gratis Retourneren binnen 14 dagen

Snelle levering: 1-2 werkdagen

Gratis ophalen in onze winkel

Vragen? bel of mail ons!

Aanwezig in de showroom

Details

Details

Nike Mercurial Victory VI CR7 Chapter 3: Discovery DF SG

Cristiano Ronaldo, ook wel bekend als CR7, is een levende legende en een van de beste voetbalspelers ooit! Met zijn vele records, trofeeën, persoonlijke titels en indrukwekkende carrière, dus je kan makkelijk vergeten hoe alles begon. Cristiano begon zijn professionele carrière bij de Portugese club Sporting CP. In één seizoen wist hij zich zoveel te ontwikkelen dat hij van de onder 16 naar de onder 17, onder 18 en het B-team uiteindelijk voor het eerste team ging spelen in de beste Portugese competitie, Primeira Liga. Op 7 oktober 2002, als slechts 17 jarige, maakte hij zijn debuut als professional en scoorde tegelijkertijd zijn eerste twee professionele doelpunten in een competitiewedstrijd tegen Moreirense. Ronaldo speelde 25 officiële wedstrijden en maakte 3 doelpunten voor Sporting CP, voor de legendarische vriendschappelijke wedstrijd tegen Manchester United, een wedstrijd die een beslissende invloed zou hebben op de rest van zijn carrière. Op 6 augustus 2003, werd het nieuwe stadion van Sporting CP, Estádio José Alvalade, ingewijd met de eerste wedstrijd ooit. Het was een vriendschappelijke wedstrijd voor seizoensbegin tussen Sporting CP en Manchester United. De wedstrijd eindigde met 3-1 voor Sporting CP, en de jonge Cristiano Ronaldo leverde een spectaculaire prestatie tegen The Red Devils. Het gerucht gaat dat de Manchester United spelers zo onder de indruk waren van de vaardigheden van de jonge Portugees dat ze na de wedstrijd hun manager Sir Alex Ferguson hebben gevraagd om hem te ondertekenen. Hoe dan ook, kort na de wedstrijd heeft de Engelse topclub een contract met hem ondertekend wat hem tot de eerste Portugese speler heeft gemaakt in de geschiedenis van de club - en het begin van zijn plaats in de geschiedenisboeken.

Dit is de 11e signature schoen voor Cristiano Ronaldo, en het derde deel van het verhaal over zijn voetbalreis die begon in het kleine huis op het Portugese eiland Madeira. Van een status als een jong talent met grote dromen, tot een van de grootste voetbalsterren ooit te zijn.

Mercurial is ontworpen voor de explosieve speler die vooruit wil. De speler die met zijn verbazingwekkende snelheid en afzet de tegenstander in het stof achterlaat met zijn sprint.

• Hoofdstuk 3: Discovery - het derde deel van CR7’s voetbalreis
• Signature schoen van de Portugal en Real Madrid ster, Cristiano Ronaldo

• Microfiber bovendeel – Weegt slechts 210 gram

Bovendeel met innovatieve details
De Victory VI is uitgerust met een bovendeel van een dun en flexibel synthetisch materiaal, dat je bijna een blote voeten touch op de bal geeft. Het bovendeel heeft verder horizontale ribbels om meer wrijving tussen schoen en bal te creëren. Op deze manier ben je meer bewust van je voeten en de interactie met de bal verbetert merkbaar. Je krijgt een verbeterd balgevoel en een nauwere, preciezere en natuurlijkere touch tijdens het dribbelen, passen en schieten op hoge snelheden. Daarnaast heeft de schoen een laagprofiel neus zodat je beter onder de bal kunt komen, wat je weer helpt bij schieten en passen.

Dynamic Fit Collar geeft de beste pasvorm
Dynamic Fit Collar is het deel van je Mercurial Superfly dat op een sok lijkt en tot boven de enkel gaat. De verlenging van de voetbalschoen is een van de meest aanzienlijke vernieuwingen en het sokken-achtige fit zorgt voor een lockdown effect van je voet. Daardoor voelt het alsof de voetbalschoen een verlenging van je lichaam en je benen is. Je wordt automatisch meer attent op je voeten en de interactie met de bal is duidelijk merkbaar.

Noppensysteem ontworpen voor versnelling en afremmen.
In de moderne uitgave van het mooie spel wordt veel beslist door de vraag of je snel kunt rennen en ook snel van richting kunt veranderen. Een essentieel aspect hiervan is dat je in een korte tijd hoge snelheden kunt bereiken. Maar het is net zo belangrijk, en vaak vergeten, dat je snel kunt afremmen. Met hulp van een geavanceerd computersysteem heeft Nike daarom een nieuw noppensysteem ontwikkeld. De drukpunten en de verdeling van de kracht onder de voet zijn in kaart gebracht, en verschillende vormen, patronen en samenstellingen werden geanalyseerd. Nike vond de ideale combinatie en de noppen werden precies daar geplaatst, waar je de meeste grip in de grond nodig hebt. Omdat de noppen hoekig zijn, werken ze als klauwen bij versnelling en verandering van richting. Daarnaast werken ze ook effectief bij het afremmen, zodat je kunt stoppen en veranderen van richting, wanneer jij dit wilt. De buitenzool is gemaakt van een TPU materiaal, dat voor een stevige, duurzame en stabiele buitenzool zorgt.

Gewicht: 210 gram.

SG noppen voor op zacht en nat natuurgras.

Maattabellen

Hulp nodig?
Neem contact op via:
Facebook

Bel ons op het nummer:
089/41.49.12

Stuur een mailtje naar:
info@remasport.be