Vragen? 089/41.49.12
Nieuw

Mercurial Flylite Wit/Oranje

SP2085-100

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 45,00

Niet zeker van je maat? Bekijk onze maattabellen!

Nike

Gratis Retourneren binnen 14 dagen

Snelle levering: 1-2 werkdagen

Gratis ophalen in onze winkel

Vragen? bel of mail ons!

Aanwezig in de showroom

Details

Details

Je scheenbeschermers vormen een belangrijk onderdeel van je uitrusting. Dat is natuurlijk niet meer dan logisch, omdat ze je voorzien van de benodigde bescherming op het voetbalveld. Desondanks hebben scheenbeschermers de reputatie dat ze je dribbels, tackles en schoten belemmeren. Nike heeft deze nadelen geprobeerd te elimineren door de revolutionaire en innovatieve Mercurial FlyLite Guard te ontwikkelen.

De Mercurial Flylite Guard is ontwikkeld zonder de gebruikelijke schuimlaag aan de achterzijde. In plaats daarvan is het uitgerust met een stootsysteem dat als een soort netwerk is geconfigureerd en met behulp van een 3D printmethode is ontwikkeld. Dit element van de handschoen is ontworpen om de impact van schokken en stoten over de hele scheenbeschermer te verdelen. Dit geeft een meer consistente bescherming, omdat de scheenbeschermers zijn uitgerust om alle schoppen en stoten tijdens een wedstrijd gelijkmatig te absorberen.

De 3D-technologie die werd gebruikt om de scheenbeschermers te ontwikkelen heeft het voor Nike mogelijk gemaakt om andere materialen te elimineren. Het resultaat is een lichtere, meer flexibele scheenbeschermer die beter zit dan alles wat hiervoor ontwikkeld is.

De Flylite Guard heeft een anatomisch correcte pasvorm. Bovendien is er een specifieke rechter- en linkerscheenbeschermer ontwikkeld voor een comfortabele fit.

Het 'Granular'-design zorgt niet alleen voor een optimale pasvorm, maar verhoogt ook het draagcomfort. Het ontwerp zorgt voor een betere verdeling van de lucht en dus voor een betere ventilatie. Dit elimineert veel irritatie en maakt de scheenbeschermer bovendien uitermate comfortabel, zelfs bij zeer hoge temperaturen.

De scheenbeschermers worden geleverd met straps, zodat ze netjes op hun plaats blijven zitten.

Maattabellen

Hulp nodig?
Neem contact op via:
Facebook

Bel ons op het nummer:
089/41.49.12

Stuur een mailtje naar:
info@remasport.be