Vragen? 089/41.49.12
Nieuw

Mercurial Flylite Rood/Wit

SP2085-671

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 45,00

Niet zeker van je maat? Bekijk onze maattabellen!

Nike

Gratis Retourneren binnen 14 dagen

Snelle levering: 1-2 werkdagen

Gratis ophalen in onze winkel

Vragen? bel of mail ons!

Aanwezig in de showroom

Details

Details

Telkens wanneer je je veters strikt vlak voor je de strijd aangaat, maak je een keuze, bewust of onbewust. Je kunt ervoor kiezen om met vuur in je hart te spelen of om met ijs in je aderen het veld koeltjes en nuchter te betreden. Het draait niet om waar je speelt, maar om hoe je speelt. Ongeacht wat je keuze is, het zijn je acties op het veld die jouw typeren als voetballer. Het is tijd om een keuze te maken, wat gaat het worden? Vlammen in team Fire of ben je de koelheid zelve binnen team Ice?

• Onderdeel van de Fire & Ice Pack

Je scheenbeschermers zijn een belangrijk instrument, omdat ze je tegen blessures beschermen. Maar op hetzelfde moment kan deze ook voor irritatie zorgen wanneer je dribbelt, takelt of schopt tegen de bal. Daarom heeft Nike geprobeert om dit te voorkomen met de revolutionaire en innovatieve Mercurial FlyLite Guard.

Mercurial Flylite Guard is gemaakt zonder de normale geschuimde textuur aan de binnenkant. In plaats daarvan is het uitgerust met een Web-achtige schok systeem, gemaakt met 3D printing technologie. Deze binnenkant is ontworpen om de kracht te verdelen op de hele scheenbeen. Dit zorgt voor een meer consante bescherming, wanneer de scheenbeen beter is uitgerust om de vele klappen te absorberen die je tijdens een voetbalwedstrijd ontvangt. 3D printing technologie die is gebruikt voor het maken van de scheenbeschermers heeft Nike de mogelijkheid gegeven om de overbodige materialen van de scheenbeschermer te halen. Dit resulteert in een lichtere en flexibeler scheenbeschermer met een betere pasvorm, anders dan wat ooit gemaakt is. Flylite Guard is, natuurlijk, anatomisch corrigeren, dus je hebt een scheenbeschermer die perfect past bij je rechter en linker been.

Niet alleen het ontwerp van de "kern" op de scheenbeschermer biedt een optimale pasvorm, het ontwerp helpt ook het comfort te verhogen. Het ontwerp zorgt voor een betere verdeling van de lucht, en dus betere ventilatie. Dit zorgt ervoor dat de grote irriterende momenten verdwijnen en de scheenbeschermers ongelooflijk comfortabel zijn om te dragen in warme weersomstandigheden.

Om zich niet rond te bewegen op de been, kunnen ze geplaatst worden in de bijbehorende sokken, die zo voor de nodige bescherming van het scheenbeen zorgt, waar je ze wil hebben zitten

Maattabellen

Hulp nodig?
Neem contact op via:
Facebook

Bel ons op het nummer:
089/41.49.12

Stuur een mailtje naar:
info@remasport.be