Vragen? 089/41.49.12
Promo

Magista Orden II SG Zwart/Blauw

844521-018

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 180,00

Promo € 90,00

Niet zeker van je maat? Bekijk onze maattabellen!

+€ 10,00
Nike

Gratis Retourneren binnen 14 dagen

Snelle levering: 1-2 werkdagen

Gratis ophalen in onze winkel

Vragen? bel of mail ons!

Aanwezig in de showroom

Details

Details

Nike Magista Orden II SG Dark Lightning Pack - Zwart/Wit/Blauw

Nike Dark Lightning Pack is net zo krachtig als het weerfenomeen waar de collectie op gebaseerd is. "Dark Lightning" is gebaseerd op het verschijnsel dat alleen optreedt tijdens onweer. Het bestaat hoofdzakelijk uit gammastralen, de energierijke vorm van elektromagnetische straling, die niet zichtbaar is voor het menselijke oog. Je tegenstander zal niets zien, zal nooit weten wat hem overkomt als je in een paar Dark Lightning Pack schoenen speelt. Je nadert het doel van de tegenstanders met volle kracht, als een donderslag bij heldere hemel.

Magista is gemaakt voor de playmaker die continu met passen strooit en de aanvallen dirigeert, en daardoor de verdediging van de tegenstanders uit elkaar splitst en in disbalans achterlaat.

• Onderdeel van de Dark Lightning Pack
• Magista wordt gedragen door spelers als Andrés Iniesta, Mario Götze, Leonardo Bonucci og Blaise Matuidi

• Synthetisch bovendeel - Weegt 265 gram

Geüpdatet bovendeel voor een ongeëvenaard balgevoel
Magista Orden 2 is gemaakt met een geüpdatet bovendeel met gebieden met een hoog ademend vermogen, stretch effect en ondersteuning, waar je dit het meest nodig hebt. Het maakt de schoen uiterst flexibel en zeer comfortabel. Het geüpdatete bovendeel is ontwikkeld na uitgebreide onderzoek, tests en analyses van Nike. Hun onderzoek liet zien waar de menselijke voet het meest gevoelig is voor aanraking, terwijl de ontwerpers ook in kaart brachten welke gebieden van de voet het vaakst geactiveerd worden bij contact met de bal. Nike heeft het geüpdatete bovendeel ontwikkeld op basis van deze resultaten met hoog-activiteit gebieden en het idee van hoe de schoen als een organische verlenging van de voet zou kunnen zijn. Het is uitgerust met een lichte padding aan de binnenzijde en een geïntegreerde hobbelige structuur, die special ontwikkeld is om met je tastzin te communiceren, wanneer je voet in contact is met de bal. Op deze manier zou de sensorische versterking van deze hoog-activiteit gebieden ontstaan, om je een verbeterd balgevoel te bieden en dus ook een verbeterde balcontrole. Samen met de wrijving die er ontstaat tussen bal en schoen, geeft dit je een voordeel bij het dribbelen op hoge snelheid, het wenden, passen en schieten.

Herziene Dynamic Fit Collar geeft de beste pasvorm
Dynamic Fit Collar is het deel van de schoen dat tot boven de enkel gaat en aan een sok doet denken. De sok-achtige fit zorgt voor een goede lockdown in de schoen en geeft het gevoel, dat de voetbalschoenen een verlenging zijn van je lichaam en benen. Je wordt automatisch bewuster van je voeten en de interactie met de bal is duidelijker merkbaar. De herziene Nike Dynamic Fit Collar heeft nu een meer anatomisch correct vorm die beter aangepast is aan het enkelgewricht. Tegelijkertijd heeft het geweven materiaal een dikkere structuur rond het enkelbot, voor een verbeterde bescherming. Aan de voorzijde en vooral aan de achterzijde bij de achillespees is de sok wat lager dan voorheen, zodat hij beter voldoet aan de natuurlijke flexibiliteit van het gewricht en eventuele afleidingen verwijderd worden. De combinatie van het Flyknit en de Dynamic Fit Collar betekent dat de schoen zonder tong is gemaakt en je zo een nauwe toch op de bal hebt. Aan de binnenzijde van de schoen, onder de veters, is er een licht padding toegevoegd om het comfort te verhogen en de druk te dempen. De interne hielkap geeft een verhoogde lockdown en de nodige stabiliteit, om je een zekere en nauwsluitende fit te geven.

Noppensysteem ontworpen voor wendingen, dribbels en snelle veranderingen van richting
Als spelverdeler en creatieve speler in de moderne uitgave van het mooie spel wordt veel beslist door de vraag of je snel kunt wenden en van richting veranderen. Met hulp van een geavanceerd computersysteem heeft Nike daarom een nieuw noppensysteem ontwikkeld. De drukpunten en de verdeling van de kracht onder de voet zijn in kaart gebracht, en verschillende vormen, patronen en samenstellingen werden geanalyseerd. Nike vond de ideale combinatie en de noppen werden precies daar geplaatst, waar je de meeste grip in de grond nodig hebt. Omdat de noppen hoekig zijn, werken ze als klauwen bij versnelling en verandering van richting. Daarnaast werken ze ook effectief bij het afremmen, zodat je kunt stoppen en veranderen van richting, wanneer jij dit wilt. Rond de voorvoet heeft de zool verder een Split-Toe functie, waardoor je middenvoetsbeentjes efficiënter worden geactiveerd en er zo een betere contact met de grond ontstaat, zodat er meest mogelijk energie naar de grond verplaatst wordt. Samen met noppen onder de voorvoet, die ontworpen zin om je 360 graden te laten wenden, zorgt deze ervoor dat je sneller kunt wenden en meer kracht krijgt.

Gewicht: 265 gram.

SG noppen voor op zacht en nat natuurgras

Maattabellen

Hulp nodig?
Neem contact op via:
Facebook

Bel ons op het nummer:
089/41.49.12

Stuur een mailtje naar:
info@remasport.be