Vragen? 089/41.49.12
Promo

Magista Opus II FG Zwart/Oranje

843813-801

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 220,00

Promo € 132,00

Niet zeker van je maat? Bekijk onze maattabellen!

Nike

Gratis Retourneren binnen 14 dagen

Snelle levering: 1-2 werkdagen

Gratis ophalen in onze winkel

Vragen? bel of mail ons!

Aanwezig in de showroom

Details

Details

Nike Magista Opus II FG Lock in. Let loose. - Oranje/Zwart/Wit

• Kanga-Lite bovendeel – Weegt slechts 191 gram
• Magista wordt gedragen door spelers als Andrés Iniesta, Mario Götze, Blaise Matuidi en Christian Eriksen

Geüpdatet Kanga-Lite bovendeel biedt ongeëvenaard balgevoel
Magista Opus 2 is gemaakt met een bovendeel van Kanga-Lite, een waterafstotend synthetisch materiaal, dat de eigenschappen van kangoeroeleer nabootst. Het bovendeel is ontworpen op basis van uitgebreid onderzoek, tests en analyses van Nike. Hier is onderzocht welke delen van de voet het meest gevoelig zijn voor aanraking, terwijl tegelijkertijd in kaart is gebracht welke delen van de voet het meest gebuikt worden en het meest effectief zijn bij het voetbal. Op basis van deze resultaten is een een schoen gecreëerd dat als organisch verlengstuk dient. Om nóg meer balgevoel te geven, heeft de schoen een Kanga-Lite bovendeel. Het bevat een interne stoffering en een geweven 3D-mesh textuur, waarvan de hoogste delen 4,5 mm zijn. Er is gekozen voor deze hoogteverschillen om juist te kunnen communiceren met jouw tastzin wanneer de voet contact maakt met de bal. Op die manier moet er een zintuiglijke versterking in de hersenen ontstaan, zodat je een beter gevoel aan de bal hebt. In combinatie met de wrijving die ontstaat tussen de voet en de bal zul je ook voordeel hebben in het dribbelen op snelheid en bij het draaien. De semi-geïntegreerde tong zorgt voor een goede lockdown, zodat je een stabiele, stevige en nauwe fit krijgt. Het bovendeel bevat ook All Conditions Control (ACC)-technologie. Dit is een coating die je in alle weersomstandigheden dezelfde grip geeft.

Baanbrekende manier van denken legt basis voor hele unieke buitenzool
De conventionele manier van denken met betrekking tot een buitenzool van voetbalschoenen, is een platte vorm geweest. Maar Nike zag het probleem hiervan, omdat de menselijke voet verre van plat is. Een logische consequentie is dat ze begonnen met het ontwikkelen van een zoolplaat die de anatomie van de voet volgt. Het resultaat is een gebogen en lichte buitenzool die de natuurlijke vorm van de voet volgt, waardoor de tussenruimte onder je voet wordt verminderd. Dit geeft je een natuurlijkere fit en een verbeterde lockdown.

Noppensysteem ontworpen voor wendingen, dribbels en snelle veranderingen van richting
Als spelverdeler in de moderne uitgave van het mooie spel wordt, is het vooral belangrijk dat je snel kunt draaien en van richting veranderen. Met hulp van een geavanceerd computersysteem heeft Nike daarom een nieuw noppensysteem ontwikkeld. De drukpunten en de verdeling van de kracht onder de voet zijn in kaart gebracht en verschillende vormen, patronen en samenstellingen werden geanalyseerd. Nike vond de ideale combinatie en de noppen werden precies daar geplaatst, waar je de meeste grip in de grond nodig hebt. Omdat de noppen hoekig zijn, werken ze als klauwen bij versnelling en verandering van richting. Daarnaast werken ze ook effectief bij het afremmen, zodat je kunt stoppen en veranderen van richting, wanneer jij dit wilt. Rond de voorvoet heeft de zool verder een Split-Toe functie, waardoor je middenvoetsbeentjes efficiënter worden geactiveerd en er een beter contact met de grond ontstaat, zodat er zoveel mogelijk energie naar de grond verplaatst wordt. Samen met noppen onder de voorvoet, die ontworpen zin om je 360 graden te laten wenden, zorgt deze ervoor dat je sneller kunt wenden en meer kracht krijgt.

Maattabellen

Hulp nodig?
Neem contact op via:
Facebook

Bel ons op het nummer:
089/41.49.12

Stuur een mailtje naar:
info@remasport.be