Vragen? 089/41.49.12
Promo

Magista Onda II SG Zwart/Blauw

844412-015

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 70,00

Promo € 28,00

Niet zeker van je maat? Bekijk onze maattabellen!

+€ 10,00
Nike

Gratis Retourneren binnen 14 dagen

Snelle levering: 1-2 werkdagen

Gratis ophalen in onze winkel

Vragen? bel of mail ons!

Aanwezig in de showroom

Details

Details

Nike Magista Onda II SG Dark Lightning Pack - Zwart/Wit/Blauw

Nike Dark Lightning Pack is net zo krachtig als het weerfenomeen waar de collectie op gebaseerd is. "Dark Lightning" is gebaseerd op het verschijnsel dat alleen optreedt tijdens onweer. Het bestaat hoofdzakelijk uit gammastralen, de energierijke vorm van elektromagnetische straling, die niet zichtbaar is voor het menselijke oog. Je tegenstander zal niets zien, zal nooit weten wat hem overkomt als je in een paar Dark Lightning Pack schoenen speelt. Je nadert het doel van de tegenstanders met volle kracht, als een donderslag bij heldere hemel.

Magista is gemaakt voor de playmaker die continu met passen strooit en de aanvallen dirigeert, en daardoor de verdediging van de tegenstanders uit elkaar splitst en in disbalans achterlaat.

• Onderdeel van de Dark Lightning Pack
• Magista wordt gedragen door spelers als Andrés Iniesta, Mario Götze, Leonardo Bonucci og Blaise Matuidi

• Synthetisch bovendeel - Weegt 254 gram

Geüpdatet Flyknit bovendeel voor een ongeëvenaard balgevoel
Magista Onda 2 is gemaakt met een geüpdatet versie van Nike’s Flyknit, van een stuk, met gebieden met een hoog ademend vermogen, stretch effect en ondersteuning, waar je dit het meest nodig hebt. Het maakt de schoen uiterst flexibel en zeer comfortabel. Het geüpdatet Flyknit bovendeel is ontwikkeld na uitgebreide onderzoek, tests en analyses van Nike. Hun onderzoek liet zien waar de menselijke voet het meest gevoelig is voor aanraking, terwijl de ontwerpers ook in kaart brachten welke gebieden van de voet het vaakst geactiveerd worden bij contact met de bal. Nike heeft het geüpdatet Flyknit bovendeel ontwikkeld op basis van deze resultaten met hoog-activiteit gebieden en het idee van hoe de schoen als een organische verlenging van de voet zou kunnen zijn. Het is uitgerust met een lichte padding aan de binnenzijde en een geïntegreerde hobbelige structuur, die special ontwikkeld is om met je tastzin te communiceren, wanneer je voet in contact is met de bal. Op deze manier zou de sensorische versterking van deze hoog-activiteit gebieden ontstaan, om je een verbeterd balgevoel te bieden en dus ook een verbeterde balcontrole. Samen met de wrijving die er ontstaat tussen bal en schoen, geeft dit je een voordeel bij het dribbelen op hoge snelheid, het wenden, passen en schieten.

Noppensysteem ontwikkeld voor versnellingen, wendingen en afremmen
Als spelverdeler in het moderne voetbal kun het een groot verschil maken als je snel van richting kunt veranderen. Nike heeft een compleet nieuw noppensysteem ontwikkeld, waarbij drukpunten en krachtvloeiing met behulp van een geavanceerd computersysteem in kaart werd gebracht. Hierdoor werden verschillende vormen, patronen en samenstellingen geanalyseerd. Nike vond uiteindelijk de ideale combinatie, waarna alle noppen daar zijn geplaatst waar grip het hardst nodig was. De noppen zijn zo gehoekt dat ze als klauwen werken tijdens het versnellen en snelle wendingen. Ze werken echter net zo effectief bij het afremmen, waardoor je makkelijker kunt stoppen en van richting kunt veranderen. Op de voorvoet heeft de schoen een Split-Toe functie, waardoor de flexibiliteit in de schoenen wordt verhoogd zodat je een verbeterde grip op het veld krijgt. Samen met de voorste noppen, die voor 360 graden wendingen zijn gemaakt - kun je zo sneller en scherper draaien.

Gewicht: 254 gram.

SG noppen voor op zacht en nat natuurgras

Maattabellen

Hulp nodig?
Neem contact op via:
Facebook

Bel ons op het nummer:
089/41.49.12

Stuur een mailtje naar:
info@remasport.be