Vragen? 089/41.49.12

Verzending & bezorging 

Levertijd

Heb je de ideale schoenen gevonden? Of de perfecte outfit voor je zoontje? Of een superorgineel verjaardagscadeau? 

Als je een product wil bestellen zie je meteen of het al dan niet in voorraad is. Producten die in voorraad zijn, ontvang je binnen 1 à 2 werkdagen nadat Rema Sport je betaling ontvangen heeft. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, maken wij je pakje verzendklaar en zal het opgestuurd worden met Bpost. Nadat we je bestelling ingepakt hebben en deze bezorgd hebben bij onze partner Bpost ontvang je een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen via http://track.bpost.be/.

Rema Sport streeft naar een snelle service, en maakt er dan ook werk van om het pakje binnen de 1 à 2 werkdagen te leveren.

Is het gewenste product tijdelijk uit voorraad? Het is terug leverbaar vanaf het moment dat het weer in stock staat op de webshop.

 

Levermogelijkheden

Onze pakjes worden geleverd door Bpost.  
Het pakje wordt bezorgd op het adres dat jullie doorgeven als leveradres. Als er niemand thuis is bij levering, zal de koerier een kaartje in de brievenbus achterlaten. Zo weet je waar en vanaf wanneer je het pakje kan afhalen. Je kan je bestelling ook altijd zelf én gratis komen afhalen in onze winkel in Bilzen.

De prijs voor een verzekerde zending bedraagt €5,95 binnen België, voor Nederland is dit €9,95.

 

Vragen

Zit je nog met vragen?

Neem contact op via:
Facebook
Bel ons op het nummer:
089/41.49.12
Stuur een mailtje naar:
info@remasport.be