Vragen? 089/41.49.12

Rema Sport

 

Druktechnieken

Flock

Dit is een bedrukkingstechniek waarbij zeefdrukinkt rechtstreeks aangebracht wordt op het textiel. 
Hierna worden op elektrostatische wijze polyster vezels in de inkt getrokken waardoor een velour oppervlak ontstaat.

Flex

Bij Flex Print ofwel beletteren wordt uw tekst of slogan uitgesneden uit flinterdunne folie die door hitte en hoge druk wordt overgezet op textiel. Het resultaat is absolute topkwaliteit!

 

Zeefdruk

Dit is een bedrukkingstechniek waarbij zeefdrukinkt rechtstreeks aangebracht wordt op het textiel. Bij zeefdruk-techniek wordt uw tekst of afbeelding bedrukt met speciale verf. Afbeeldingen en/of teksten kunnen altijd vrijstaand worden bedrukt. Het resultaat is van zéér hoge kwaliteit en de waseigenschappen zijn uitstekend. 

Sublimatie

Sublimatiedruk is een manier om textiel middels een speciale full colour printer te voorzien van een unieke opdruk. Deze techniek is duurzaam, de bedrukking is niet voelbaar en het textiel is wasbaar op alle temperaturen. Sublimatie wordt veelal toegepast op sportkleding gezien het vooral tot zijn recht komt op licht gekleurd polyester. Sublimatie is niet toepasbaar op katoen. U kunt zowel logo’s als foto’s of tekst op het textiel aan laten brengen.

Personalisering van (hand)schoenen

We geven je nu de mogelijkheid om je voetbalschoenen en/of keepershandschoenen te laten bedrukken met je eigen naam en/of nummer. De profs doen het al, maar nu kan jij ook als professional het veld op! Maak gebruik van deze service en personaliseer je voetbalschoenen en/of keepershandschoenen! Dit vermindert natuurlijk ook het risico op diefstal. Meer info.

Optimale wasvoorschriften

- Textiel omdraaien, met opdruk aan de binnenkant.
- Nooit warmer dan 40°C wassen
- Wassen op delicaat programma (maximaal 1200 toeren)
- Niet in de wasdroger
- Strijken op keerzijde opdruk