Vragen? 089/41.49.12

Hartslagmeters

Wanneer je tijdens het sporten je hartslag meet en deze achteraf analyseert, kun je jouw sportieve prestaties nog beter maken! Verbeter zo je uithoudingsvermogen of pas de intensiteit van je training aan. Dit kan met een hartslagsensor. Deze sensor draag je om je borst of pols. De data lees je vervolgens uit in een app of op je computer. Wil je tijdens het sporten je hartslag weten? Verbind de sensor dan met een sporthorloge of je fitness-apparatuur of kies voor een sporthorloge met ingebouwde hartslagsensor en lees je hartslag af op het beeldscherm.

Sporthorloges zijn een handig hulpmiddel bij het beoefenen van diverse sporten. Ze kunnen fungeren als hartslagmeter, stopwatch, rondeteller of bieden je de mogelijkheid om je training online te analyseren.

Een hartslagsensor meet je hartslag. Deze hartslagsensor bevestig je om je borst, waardoor deze ook wel borstband wordt genoemd. Een hartslagsensor bestaat uit de sensor en een flexibele band. De sensor maakt contact met de hartslagmeter (polshorloge) middels de ANT-technologie. Ook bestaan er hartslagmeters zonder band die middels Bluetooth gekoppeld kunnen worden aan je iPhone of Android-smartphone.

Een activity tracker is een slim apparaat dat door middel van sensoren bijhoudt hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je verbrandt. Daarnaast meten sommige activity trackers ook je slaapritme en andere activiteiten zoals fietsen en zwemmen. Door de activiteitstracker te koppelen aan je tablet of smartphone kun je middels een app bekijken hoeveel je hebt bewogen en of je de gestelde doelen hebt bereikt. Een activiteitstracker motiveert je om gezonder te leven en meer te bewegen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie